Procistuvac na vozduh - Ionic CARE MK
 
 
 
 
Секој ден минат на чист воздух е ДОБАР ДЕН

 
 
 
Шест години наградуван
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ionic Care Macedonia - Blog

Јонизираниот воздух делува врз инфективноста на вирусот на инфлуенца и спречува негово пренесување низ воздухот

На страната на Американскиот национален здравствен институт-Национална медицинска библиотека (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/p...) во 2015 година е објавен труд под наслов „Јонизираниот воздух делува врз инфективноста на вирусот инфлуенца и спречува негово пренесување низ воздухот“. Трудот е ...
Прочитај повеќе......

Чистиот и јонизиран воздух ја намалува веројатноста за појава на заболувања

Секое прочистување на воздухот со фаќање (отстранување) на летечката микро прашина (airborne dust) на која патогените можат да се налепат и преку која можеме да ги вдишеме, и отстранување на микроскопските аеросоли (микро капка или тврда супстанца/вирус заробена во гас) од воздухот  е функционален ...
Прочитај повеќе......