Procistuvac na vozduh - Ionic CARE MK
 
 
 
 
Секој ден минат на чист воздух е ДОБАР ДЕН

 
 
 
Шест години наградуван
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ionic Care Macedonia - Blog

Упатство за поставување на Ionic CARE прочистувачот на воздух

Во оваа видео презентација ќе можете да видите како е запакуван производот, колкави се неговите димензии и начинот на поставување и ставање во употреба
Прочитај повеќе......

Упатство за чистење и одржување на Ionic CARE прочистувачот на воздух

Во ова видео можете да видите кој е начинот на чистење на трајниот филтер на прочистувачот на воздух, како и други детали околу изборот на режимот на работа согласно големината на просторијата во која го користите уредот
Прочитај повеќе......