Procistuvac na vozduh - Ionic CARE MK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ionic Care Macedonia - Blog

Внесете промена во секојдневието

Кога времето тоа го дозволува, а воздухот надвор е чист и пријатен, па дури и да е зима, велосипедот може да го направи вашиот вообичаен ден различно убав. Наместо секојдневното возење со кола до работа и назад, барање место за паркинг и сето тоа проследено со мали или поголеми нервози, овозможете ...
Прочитај повеќе......

Проветрување

Проветрувањето на просториите е особено важно да се врши редовно, барем еднаш до два пати во текот на денот и тоа во текот на сите годишни времиња. Проветрувањето вршете го секогаш кога тоа е можно, особено кога воздухот надвор е чист, свеж и пријатен.  Дали отворениот прозорец влијае на ...
Прочитај повеќе......

Технологија која е широко прифатена

Негативните јони како технологија на прочистување на воздухот е широко прифатена од страна на многу производители на прочистувачи на воздух, па ја вградуваат во своите производи дури и оние кои инаку користат филтри како основна технологија на прочистување на воздухот. Па така, јонизација нудат и ...
Прочитај повеќе......

Влијанието на воздушните јони, влажноста на воздухот и температурата врз индивидуалната благостостојба и пријатност

Негативните јони го подобруваат општо битието
Студијата на Leslie H. Hawkins од одделот за биологија и здравје на луѓето при Универзитетот во Surrey, Англија, ги истражувала ефектите од температурата на воздухот, влажноста и јонизацијата на воздухот во канцелариска средина и нивното влијание на топлотниот комфорт, укоченоста, будноста, добро-...
Прочитај повеќе......