Procistuvac na vozduh - Ionic CARE MK
 
 
 
 
Секој ден минат на чист воздух е ДОБАР ДЕН

 
 
 
Шест години наградуван
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ionic Care Macedonia - Blog

Чист филтер =чист воздух

Прочистувачите на воздух со електростатски филтер и покрај тоа што се побавни при прочистувањето на воздухот (наместо за 1 час тие ќе го прочистат воздухот во просторијата за 3 часа), сепак имаат неколку големи предности над другите видови на филтри. Тие поседуваат траен филтер кој не треба да се ...
Прочитај повеќе......

Тест за ефикасност на Ionic CARE Triton X6

✅ Аквариумот е исполнет со чад и во рок од 60 сек. е чист ✅ Погледнете го филтерот по тестот ✅ Погледнете го бројот на пм честички пред и по 2 и 5 мин работа на прочистувачот ✅ Мериме со професионалниот мерач Lighthouse Handheld 5016 кој чини дури 2500$.
Прочитај повеќе......