✅ Аквариумот е исполнет со чад и во рок од 60 сек. е чист ✅ Погледнете го филтерот по тестот ✅ Погледнете го бројот на пм честички пред и по 2 и 5 мин работа на прочистувачот ✅ Мериме со професионалниот мерач Lighthouse Handheld 5016 кој чини дури 2500$.